62404_144835202225808_7854989_n

Manon van Cranenbroek.

interieurarchitect

registernr: 4.130915.001

 

In juli 2013 heb ik mijn studie architectonische vormgeving aan het ABK in Maastricht met succes afgerond en sinds kort ben ik op zoek naar een baan!

Mede dankzij mijn creatieve achtergrond als interieur architect ben ik in staat om out of the box te denken en ben ik probleemoplossend ingesteld.  Verder heb ik door deze vrij drukke en prestatie gerichte studie geleerd om goed te kunnen plannen, en door het omgaan met deadlines heb ik een flinke portie stressbestendigheid opgebouwd en kan ik kordaat handelen. Tijdens mijn studie, door werkervaring en grote interesse in het werkveld heb ik veel kennis opgebouwd in gebruik van verschillende CAD en Adobe programma’s.

Naast mijn studie heb ik mij ingezet voor meerdere activiteiten bijbanen en heb ik veel gereisd. Hierdoor heb ik met veel verschillende mensen te maken heb gehad wat ervoor  heeft gezorgd dat ik veel mensenkennis heb opgedaan en dat ik een groot inlevingsvermogen heb ontwikkeld. Mensen noemen mij vaak enthousiast, vastberaden, sociaal en een echte doorzetter. Deze eigenschappen zorgen er voor dat ik mijzelf snel aan veel verschillende situaties en mensen aan kan passen.

Ik zie mijzelf werken in een jong en dynamische omgeving waarin ik mijn creativiteit optimaal kan inzetten. Tijdsdruk en overwerken zijn hierin geen probleem. Ik vind het belangrijk om in een toekomstige baan te werken aan een concept ,product of een activiteit waarin ik alleen of in groepsverband mijn inzicht en ideeën kan toepassen. Door mijn open houding en een sociaal karakter ben ik iemand die op veel verschillende plekken ingezet kan worden.

Ben ik diegene waarnaar u of iemand die u kent op zoek is dan hoor ik dat heel erg graag!